60
Dörrklocka Med Kamera - Silver i gruppen Smart Hem hos Elektronik.se (DoorBellSilver)
Dörrklocka Med Kamera - Silver

Dörrklocka Med Kamera - Silver

Omdömen
1499 kr / 599 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar

Nrdc Home-videodörrklocka ger dig full kontroll över dina besökare, oavsett var du är. Du kan enkelt se och kommunicera med besökaren direkt i appen. Med inbyggda funktioner som rörelsesensorer, 160 graders bildvinkel och mörkerseende kan du känna dig säkrare, både hemma och borta.

 • HD 720p kamera
 • 160 grader bildvinkel
 • Tvåvägskommunikation
 • Nattseende
 • Få varningar direkt på din mobil
 • Produktbeskrivning
 • Få varningar direkt i mobilen
  När någon ringer på dörren får du ett larm på din telefon och precis som med en porttelefon kan du starta en tvåvägskonversation med personen bakom dörren. Du kan också välja att aktivera videosamtal där du ser besökaren utan att hen ser dig. Högupplöst kamera ger dig en tydlig bild av besökaren som vid försök till brott kan användas för att ta stillbilder.

  Ringklocka med rörelsesensorer
  Förutom larm på din mobiltelefon får du även en ringklocka som du enkelt kan koppla till valfritt eluttag. Dörrklockan och ringklockan är sammankopplade via WiFi. Ringklockan låter inte bara när någon ringer på dörren utan även när rörelsesensorerna reagerar.

  Kom igång snabbt med enkel installation
  Glöm tidskrävande installationer och trassliga kablar. Denna smarta WiFi-dörrklocka levereras komplett med alla tillbehör. Du kan enkelt koppla dörrklockan till lågspänningskablarna till den gamla dörrklockan, eller så kan du fästa dörrklockan på väggen och använda den med de medföljande batterierna.

  - Enkel installation
  - Batterier ingår
  - Uppladdningsbar

  Lagra dina inspelningar
  Kameran är utrustad med plats för ett micro-SD-kort. Vill du utöka dina lagringsmöjligheter kan du enkelt göra det genom molnlagring eller med ett minneskort med större minneskapacitet

  Specifikationer
  Kompatibel med: iOS och Android
  App: Ja
  Wifi: 2,4 GHz
  Ingång: 5V / 1A
  Batteri: 2 x 18650 (ingår)
  Kortspår: Micro SD
  Märke: Nrdc Home

  Läs manualen för att ställa in produkten.
 • Omdömen
 • Leverans
 •  

  Snabb Leverans

  Vårt lager är strategiskt placerat precis mellan Bring och PostNords terminaler för att frakt i Sverige ska vara snabb. Alla beställningar har 1-3 vardagars leveranstid om du beställer innan 13.00 på en vardag.

  Leveranstid:

  1-2 vardagars leveranstid: Gäller alla med postnummer 100 00 till 499 99

  2-3 vardagars leveranstid: Gäller alla med postnummer 500 00 till 999 99

Logga in