50
Multifunktionell Smart Nackmasserare i gruppen Massagepistol hos Elektronik.se (NeckMassager)
Multifunktionell Smart Nackmasserare
Multifunktionell Smart Nackmasserare
Multifunktionell Smart Nackmasserare
Multifunktionell Smart Nackmasserare

Multifunktionell Smart Nackmasserare

Omdömen
999 kr / 499 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Lider du av en stel nacke eller regelbunden huvudvärk? Skaffa dig en personlig nackmassör - perfekt att använda samtidigt som du arbetar eller kopplar av i soffan! Vår multifunktionella massageapparat är en elektrisk pulsmassagerare som lindrar spänningar och muskelsmärta. Den har en strömlinjeformad design och u-formen gör att den passar perfekt för din nacke. Det följer även med två elektroder som du kan placera var som helst på kroppen för en bekväm och effektiv massage.
 • Produktbeskrivning
 • Varför får jag nackbesvär?

  Nacksmärta är en av de vanligaste problemen bland muskler och skelettbesvär. Det viktigaste är att jobba förebyggande för att försöka undvika nackbesvär. Nu under Coronapandemin är det många som arbetar hemifrån och tyvärr är hemmet allt för sällan anpassat för arbete ur en ergonomisk synpunkt. Belastningen på nacken påverkas bland annat av stress, hur vi sitter och hur länge och om vi tittar mycket på datorer och mobiltelefoner. 

  Förbättrar sömnen

  Nackmassagen hjälper till med avslappning i nackmusklerna och ryggraden. De medföljande elektroderna som du kan placera på önskat ställe på kroppen har också en avslappnande effekt på musklerna. En session med nackmassage innan läggdags hjälper kroppen att komma ned i varv vilket i sin tur gör det lättare att somna och nå djupsömn. En god sömn leder till mindre stress och mindre spänningar som resultat. Du kanske stressar över den där uppgiften som måste lämnas in eller grubblar över något som du har sagt som blev så fel. Se till att vara snäll mot dig själv. En dålig sömn hjälper ingen men en god sömn förlänger livet!

  Fördelar med massageapparaten

  - Pulsfrekvens för att sänka stressnivåerna i kroppen
  - Ökar blodcirkulationen
  - 3 st olika massagelägen

  Specifikationer:

  - Vikt: 400 g
  - Effekt: 5W
  - Batteri: 3.7V uppladdningsbart
  - Laddtid: 1-2 timmar

  Innehåll i förpackningen:

  1 x Nackmassageapparat
  2 x Elektroder
  1 x Bruksanvisning
  1 x Laddsladd

  OBS: Vi rekommenderar att du följer bruksanvisningen noggrant före användning för att undvika obehag. Återfukta alltid huden före användning för att undvika friktion.

 • Omdömen
 • Leverans
 •  

  Snabb Leverans

  Vårt lager är strategiskt placerat precis mellan Bring och PostNords terminaler för att frakt i Sverige ska vara snabb. Alla beställningar har 1-3 vardagars leveranstid om du beställer innan 13.00 på en vardag.

  Leveranstid:

  1-2 vardagars leveranstid: Gäller alla med postnummer 100 00 till 499 99

  2-3 vardagars leveranstid: Gäller alla med postnummer 500 00 till 999 99

Logga in