Elektronik.se är ett svenskt företag som drivs av Elektronik since 1963 AB.

Elektronik.se har registrerat livstids teknologipatent från 1963 inom familien US3203037A. Företaget drives av sönerna till Malmöiten Anhanger Norvald's dotter, som skapade teknologin för massproducering av hamburgare. Teknologi ligger i familien och Elektronik.se sträver för att vidareföra arven! Elektronik since 1963 AB driver också nätbutikerna premiumtek.no i Norge och elektronik.dk i Danmark.

I styrelsen för Elektronik.se sitter Håvard Mjelleli med masterexamen i teknologi från Bergens Universitet och datateknologistudenter.

Fokus på lågt pris, hög kvalitet och snabb leverans
Vi har lager precis bredvid PostNord och Brings lager. Alla beställningar innan kl 13.00 blir skickade samma dag, beställningar efter 13.00 skickas nästa vardag. Leveranstiden är 1-3 dagar. Alla beställningar kan spåras och du kommer att få avisering när paketet ditt är framme. 

Vi är stolta att erbjuda 60 dagars öppet köp på alla våra produkter och vi strävar för att erbjuda högsta service till dig.

Swish, Köp nu betala om 14 dagar, Kortbetalning och direktbetalning
Vi samarbetar med Collector Bank och Swish för betalningar. Collector ger dig möjligheten att få ditt paket först och betala senare.

Epost: support@elektronik.se

Org. nr: 559332-1283

 

Logga in