50
EliteGun MG 7082 - Massagepistol - Svart i gruppen Massagepistol hos Elektronik.se (MG7082Black)
EliteGun MG 7082 - Massagepistol - Svart

EliteGun MG 7082 - Massagepistol - Svart

Omdömen
1399kr / 699kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen

ANGE RABATTKOD "LAGERFLYTT" FÖR EXTRA 5% I KASSAN
Leverans:  1-2 arbetsdagar

Efter ett enormt intresse för vår premiummodell har vi fått mängder av förfrågningar på ett billigare alternativ. Vi kan nu stolt presentera EliteGun MG 7082, en massagepistol med alla de nödvändigaste funktionerna i en prisklass för alla!

Massera enkelt kroppens olika muskelgrupper hemma. Massagepistolen har många hälsofrämjande effekter och bidrar till både ökad fysisk och mental avkoppling.
 • Produktbeskrivning
 • Efterfrågan på massagepistoler har ökat lavinartat det senaste året. Vi blir allt mer medvetna om vikten av en god hälsa. Träning och en hälsosam livsstil har aldrig tidigare varit så stort som under 2021. För 30 år sedan sägs första massagepistolen ha tagit form, då med en sticksåg och en golfboll som munstycke. Nu används massagepistolen av atleter för att prestera på topp och av sjukgymnaster, kiropraktorer och naprapater som komplement i sina behandlingar.

  Vilka fördelar finns med en massagepistol?

  Att ha en massagepistol är som att ha en egen massör till hands var du än befinner dig. Massagepistolen ger en professionell behandling med djupgående vibrationer som hjälper till att påskynda återhämtningen, förbättra rörligheten och öka blodcirkulationen. Enligt en studie publicerad i 'Journal of Clinical and Diagnostic Research' upplever du minskad ömhet efter ett träningspass och påskyndar återhämtningen redan efter fem minuter av vibrationsterapi.

  För vem är massagepistolen gjord för?

  Vi alla människor har olika sysselsättningar och vissa av oss är mer eller mindre aktiva än andra. Både yngre och äldre människor kan med fördel använda massagepistolen oavsett aktivitetsnivå. Massagepistolen fungerar lika bra för atleter som vill maximera sin prestation, pensionärer som vill få minskad värk i leder och muskler och för de som endast önskar en god och effektiv massage. Massagepistolen kommer med olika massagehuvuden som är anpassade för att användas på olika delar av din kropp och hjälper dig med följande:
  - Öka blodcirkulationen
  - Öppna vävnad
  - Minska mjölksyranivåerna i musklerna
  - Öka lymfflödet

  - Aktivera nervsystemet och muskler

  Starta massagepistolen innan du använder den mot kroppen. Massera varje punkt i ca 60-90 sekunder. En helkroppsbehandling tar ca 15 minuter att fullgöra. Du bör inte använda produkten på huvudet, öppna sår eller intima områden.

  Viktig information:
  Stäng alltid av massagepistolen innan laddning. Om den laddas medan den är påslagen riskeras batteriet att försämras och i värsta fall bli skadat. Ladda massagepistolen innan den går under 20% batteri. Dessa rekommendationer är för maximal batteritid. Följs inte dessa rekommendationer upphävs garantin.

  Specifikationer:
  - Vikt: Ca 1.5kg
  - Batterikapacitet: 2000 mAh
  - Batteritid: 1-3 timmar (beroende på användning)
  - Effekt: 12w
  - Slagdjup: 10 mm
  - Ljudnivå: Max 40 db
  - Frekvens: 1200-3000 per minut
  - Garantid: 1 år

  Paketet innehåller:
  1 x EliteGun MG 7082 Massagepistol
  1 x Väggladdare
  4 x Olika massagehuvuden
 • Omdömen
 • Leverans
 •  

  Snabb Leverans

  Vårt lager är strategiskt placerat precis mellan Bring och PostNords terminaler för att frakt i Sverige ska vara snabb. Alla beställningar har 1-3 vardagars leveranstid om du beställer innan 13.00 på en vardag.

  Leveranstid:

  1-2 vardagars leveranstid: Gäller alla med postnummer 100 00 till 499 99

  2-3 vardagars leveranstid: Gäller alla med postnummer 500 00 till 999 99

Andra köpte även

Logga in