15
Laifen SE - Rosa i gruppen Hårfönar hos Elektronik.se (LaifenSEpink)
Laifen SE - Rosa

Laifen SE - Rosa

Omdömen
1999kr / 1699kr
 
Lägg i kundvagnen

TIDERNAS STÖRSTA VÅR-REA BÖRJAR NU
Leverans:  1-2 arbetsdagar
I lager för blixtsnabb leverans!

Upptäck den revolutionerande Laifen SE High Speed Hårfönen, nu tillgänglig för första gången någonsin i Sverige, exklusivt på Elektronik.se!

✔️ 5x Snabbare Hårtorkning
✔️ 0% Värmeskador

Med den exklusiva Thermo Control Technology skyddar denna hårfön ditt hår mot skador och ger dig ett friskare och glansigare resultat varje gång du använder den. Med en vikt på endast 407 gram (som två iPhones) är den lätt och bekväm att hantera. Vinden blåser 21 meter per sekund så att ditt hår torkar snabbare än någonsin.

Den stiliga designen, som vann Tech Radar's Editor Choice 2022, kombinerar prestanda med estetik för en enastående upplevelse. Med bara två knappar är den enkel att använda, och den starka magneten gör det enkelt att hantera tillbehören.

Med marknadsledande låg ljudnivå på endast 59db kan du njuta av en lugn och avslappnad hårtorkningsupplevelse utan störande ljud. Dessutom erbjuder vi en 100-dagars bytterätt, så att du kan vara säker på att du får den perfekta hårfönen för dig. Och med 2 års garanti kan du känna dig trygg med ditt köp under lång tid framöver.

Den här hårfönen är inte bara snabb och effektiv, den är också skonsam mot ditt hår. Med Laifens patenterade 105 000 rpm borstlösa motor torkar den håret 5x snabbare än traditionella hårtorkar, samtidigt som den innovativa Temperature Cycling Mode skyddar ditt hår mot värmeskador. Dessutom inkluderar Swift SE två magnetiska munstycken för att styla både lockigt och rakt hår på ett enkelt sätt.

Välj Laifen Swift SE för en otrolig hårtorkningsupplevelse som inte bara sparar tid utan också håller ditt hår friskt och glansigt. Beställ din Laifen Swift SE nu och upplev skillnaden själv! ✨

Enkel att använda - Bara två knappar!

Ångra dig inte! Vi erbjuder 100 dagars bytesrätt - du kan utforska produkten på samma sätt som i en fysisk butik innan du bestämmer dig (men inte använda produkten). 

Ta emot produkten innan du betalar med Klarna. Klicka hem, få först, betala senare. Återlämna den om du inte är nöjd.

   

  • Produktbeskrivning
  • Hur kan Laifen erbjuda toppmodern teknologi till halva priset?
   Det är enkelt. Elektronik.se köper hårfönarna direkt från fabriken och har exklusiv rätt att sälja produkten i Sverige, Danmark och Norge.

   Revolutionerande teknologi!
   Laifen skapades av en raketforskare i som använde teknologin till att kunna suga in luft i raketfart till bilindustrin inom supersnabba bilar. Samma teknologi kunde användas genom att blåsa ut luften i raketfart. För att kunna skapa en bil som kan åka +300 km/h så behöver teknologin vara superliten och enkel. Det har gjort att hårfönen är mycket mer kompakt än andra på marknaden, men även att den är billigare. Vetenskapen som används gör att hårfönen för första gången verkligen är skapad för att torka håret med starka vindar (alla andra hårföner på marknaden är skapade för att värma håret torrt och har lite vind för att värmen ska sprida ut sig). Laifen blåser mycket snabbare och det är för första gången på riktigt vinden som torkar håret, inte värmen. Det betyder att du kan njuta av en exklusiv produkt utan den exklusiva prislappen.

   Vår exklusiva teknologi bekämpar överdriven värme genom att växla mellan varm och kall luft, för att undvika skador på ditt hår. Thermo-Control mikroprocessorn övervakar lufttemperaturen 50 gånger per sekund och gör små, regelbundna justeringar för att skydda ditt hår från extrem värme. Varför? Värme sliter på håret. Det är därför många andra hårföner inte är bra för ditt hår. Det finns även många teorier om att mer vind är bra för ditt hår så att det blir tjockare. Exempel; mer luft kan stimulera blodflödet i hårbotten som kan öka hårtillväxten.

   Världens snabbaste hårfön!
   Sluta slösa bort morgonen på att torka håret med överdriven värme. Laifen SE torkar håret 5 gånger snabbare än traditionella hårfönar, så att du kan se fantastisk ut och ändå ha tid att göra det du vill. Med sin borstlösa motor som ger hela 105 000 rpm och upp till 21 m/s vindstyrka, torkar den ditt hår på bara 2-8 minuter (beroende på hårtyp och tjocklek).

   Farväl till statiskt och torrt hår!
   Laifens hårfön genererar 200 miljoner negativa joner, vilket gör ditt hår silkeslent utan att bli statiskt. Jonerna tillför fukt till ditt hår och ger det en naturlig glans.

   Elegans i varje detalj!
   Laifen SE är en exklusiv hårfön med en fantastisk finish. Den väger bara 407g och tar 60% mindre plats än en traditionell hårfön. Enkel och praktisk att ta med i väskan eller bagaget! Tips: Lägg till den praktiska reseväskan för enkel transport av din Laifen när du är på språng. Den kan också användas för förvaring för att skydda din hårfön från slitage

   Populär i USA, Kanada, Australien, Japan och Sydkorea

   Beauty-influencer Amber Jade
   Med sina 2.1m följare världjen över är Amber ett stort namn i Beauty-industrin. Hon älskar sin Laifen!

   Real Men Real Style
   Ett stort magasin för män världen över. De menar att det här är den bästa hårfönen de någonsin har prövat.

   Beauty-influencer Audrey Victoria
   Audrey är en hår-influencer och rekommenderar Laifen över alla andra märken.

   Säkerhet
   Inbygd överhättningssystem för att hindra att ditt hår skadas.

   360° roterande huvud
   Laifen hårfön har ett 360° roterande magnetiskt huvud. Det är enkelt att byta mellan att styla lockigt eller rakt hår.

   0.2mm filter
   Laifen har ett magnetisk filter som hindrar att hår kommer in i motorn. Rengörs enkelt med en borste.

   Specifikationer:
   Produkt: High Speed Hårfön
   Modell: Laifen Swift SE
   Watt: 1500w
   Volt: 230v
   Dimensioner: 277*70*89mm
   Kabellängd: 1.8m
   Vikt: 407 gram
   Knappar: 2

   Paketet innehåller: 

   1 x hårfön
   1 x användarmanual
   1 x kvalitétscheck-kort

  • Omdömen
  • Leverans
  •  

   Snabb Leverans

   Vårt lager är strategiskt placerat precis mellan Bring och PostNords terminaler för att frakt i Sverige ska vara snabb. Alla beställningar har 1-3 vardagars leveranstid om du beställer innan 13.00 på en vardag.

   Leveranstid:

   1-2 vardagars leveranstid: Gäller alla med postnummer 100 00 till 499 99

   2-3 vardagars leveranstid: Gäller alla med postnummer 500 00 till 999 99

  Andra köpte även

  Logga in